• Agenda
Stagecafé 2018

Op dinsdag 28 augustus organiseert KBKW voor de tweede maal zijn stage-event waar zowel architect stagiairs, laatstejaarsstudenten en stagemeesters (in spe) worden samengebracht. De avond staat volledig in het teken van het leggen van meerdere contacten in een korte tijdspanne! Wij zorgen ervoor dat jullie op slechts één avond verschillende kandidaat stagiairs/stagemeesters kunnen ontmoeten, spreken, aftoetsen aan jullie verwachtingen en naar huis kunnen gaan met de nodige contactgegevens om eventueel nadien snel terug contact met elkaar te leggen en de deal te sluiten.

do
28/08/18

  > Lees meer... > inschrijven  
 

KBKW Quiz

Dit jaar organiseert de KBKW voor het eerst een Quiz.

Een avondje gezellig de hersenen pijnigen op een heleboel leuke, interessante , maar vooral niet al te moeilijke maar gevarieerde vragen.... Wat wil je nog meer? Een zelfgemaakte hotdog en een fris pintje? Dat zit er duidelijk ook in.

Vorm een team van 4 leden(maximum 6) en schrijf in. De avond staat open voor iedereen, dus recruteer de bollebozen , pappenheimers of grapjassen in uw kennissenkring.
Kan je geen team vormen, geen probleem, wij stellen wel één samen voor jou. En nee , het gaat niet over architectuur (alleen), maar over zoveel meer ; Muziek, raadsels, homo universalis,praktische proeven,quartet, actua, ,alfabet,cluedo,pub.... alles komt aan bod.

vrij
21/09/18

  > Lees meer.. > inschrijven per mail