Textivision - 'Inzicht'

Textivision - 'Inzicht'

donderdag 27 oktober 2016
auditorium van Eandis te Kortrijk (Kennedypark)

UNIEK AANBOD!

De KBKW-leden krijgen de kans om kennis te maken met Textivision, een vereniging die zich toelegt in het verzamelen van trends binnen het interieurgebeuren.

Textivision vzw verzamelt nieuwe impulsen op verschillende terreinen (nationale en internationale mode-, lifestyle- en interieurbeurzen, voordrachten, tijdschriften, boeken, films enz...) en laat ze door professionele trendwatchers en andere experts filteren tot toekomst en sectorgerichte informatie. Deze wordt vervolgens op een interessante en efficiënte manier naar de Textivision-leden gecommuniceerd.
Het informatiecentrum neemt het volledige interieur als uitgangspunt en oriënteert zich naar alle andere branches die raken aan het interieurgebeuren: interieurtextiel in al zijn facetten, meubelen, verlichting,muurbekleding, verven. Nieuwe kleuren, structuren, materialen, functionaliteiten staan hierbij centraal.

Één van de activiteiten georganiseerd door Textivision is "Inzicht". "Inzicht" gaat twee keer per jaar door en geeft aan de aanwezigen de nieuwste trends mee die door de trendwatchers op de verschillende internationale interieur- en lifestylebeurzen aan de oppervlakte kwamen.
Voor de eerste keer mag de KBKW 15 van zijn leden afvaardigen op de laatste inzicht van dit werkjaar.

"Inzicht 2" gaat door op donderdag 27 oktober in het auditorium van Eandis te Kortrijk (Kennedypark). Iedereen wordt verwelkomt vanaf 17u. Om 17u30 STIPT start de activiteit.
Het einde van de activiteit is voorzien omstreeks 19u waarna u bij een hapje en een drankje nog kan napraten.

De eerste 15 leden die zich aanmelden kunnen kosteloos aan deze activiteit deelnemen. U schrijft zich in via onderstaande link. De eerste 15 ingeschrevenen krijgen een EXPLICIETE bevestiging van hun deelname. Dit is niet de automatische mail na inschrijving op de site.

Indien u, als één van de 15 gelukkigen, alsnog niet kan aanwezig zijn op de activiteit, gelieve dit dan uiterlijk 24u op voorhand door te geven zodat wij uw zitje kunnen overlaten aan de eerstvolgende geïnteresseerde.

Meer info over Textivision en hun jaarprogramma vindt u op www.textivision.be.