Stagiair / Stagemeester

Gezocht:
Architect stagiair / stagemeester met talent !


Boekenhuis Theoria
woensdag 19 april 2017
ontvangst 18u00, start
om 18u20
Casinoplein 10, 8500 Kortrijk.


Stage-event op 19 april 2017.

Heeft u als kandidaat stagiair het gevoel dat u tijdens uw zoektocht naar een geschikte stageplaats te weinig architecten vindt die écht op zoek zijn naar een stagiair? Heeft u het gevoel dat u daarom vaak blind moet solliciteren in de hoop die architect uiteindelijk toch te overtuigen om een stagiair (en liefst nog u) aan te werven?

Heeft u als architect stagemeester het gevoel dat er zich onvoldoende kandidaten melden voor uw vacante stageplaats? Heeft u het gevoel dat er veel van uw kostbare tijd verloren gaat in het veelvuldig ontvangen van verschillende kandidaten?

Dan heeft KBKW voor jullie de ideale oplossing: Wij brengen jullie samen!

Op woensdag 19 april organiseert KBKW voor de eerste maal zijn stage-event waar zowel architect stagiairs, laatstejaarsstudenten en stagemeesters (in spe) worden samengebracht. De avond staat volledig in het teken van het leggen van meerdere contacten in een korte tijdspanne! Wij zorgen ervoor dat jullie op slechts één avond verschillende kandidaat stagiairs/stagemeesters kunnen ontmoeten, spreken, aftoetsen aan jullie verwachtingen en naar huis kunnen gaan met de nodige contactgegevens om eventueel nadien snel terug contact met elkaar te leggen en de deal te sluiten.

Deelname is deze editie volledig gratis.
Inschrijven is de boodschap!

Kom het uitproberen en wie weet is uw zoektocht op één avond al voorbij!

 

> inschrijven