KBKW op reis...

Architectuurreis naar Rotterdam

19 en 20 oktober 2018

Op 19 en 20 oktober organiseert de KBKW een tweedaagse architectuurreis naar Rotterdam, haven- en architectuurstad aan de Nieuwe Maas.

Op vrijdagochtend 19 oktober vertrekt ons gezelschap met de wagen richting Rotterdam. Ter plaatse worden, verspreid over de twee dagen, heel wat architectuurprojecten bezocht: drijvend Paviljoen, Euromast 185 m, innovatief dakproject (dakakker en luchtsingel), Rotterdam CS van architecten Jan Benthem en Jeroen van Schooten, Nhow Hotel  in ‘De Rotterdam’  op kop van Zuid van architect Rem Koolhaas, Erasmusbrug, Hotel New York, industriegebouw, De Markthal van architecten MVRDV, ….
Deze bezoeken gebeuren zoveel als mogelijk onder begeleiding van een gids, dit om nog meer van de architectuur te kunnen genieten.

Alle verplaatsingen ter plaatse gebeuren te voet of met de fiets (keuze aanduiden bij de inschrijving). Dat geeft onder andere het voordeel dat tussen de bezoeken door ook de rest van de stad(sontwikkeling) ontdekt kan worden.
Zaterdagnamiddag 20 oktober rijden we terug richting West-Vlaanderen waar wij omstreeks 18u zullen aankomen. Zo kan iedereen zijn zaterdagavond en zondag nog in familiale sfeer doorbrengen en de hoofden klaarstomen voor een nieuwe werkweek.


Kostprijs: €280 per persoon.
Prijs op basis van een tweepersoonskamer bezet door twee personen is €280. Kostprijs voor een éénpersoonskamer is €330.


Inbegrepen in deze prijs is:

• 1 nacht in hotel Nhow Rotterdam, op de Wilhelminapier in het centrum vlakbij de Erasmusbrug, in het gebouw 'De Rotterdam' van Rem Koolhaas (inclusief uitgebreid ontbijtbuffet).
• fietshuur (stadsfiets); electrische fiets beschikbaar tegen kleine meerprijs
• Alle toegangstickets en begeleide tours tijdens de bezoeken.
• vrijdagmiddag lunch in Euromast
• verrassingsmenu van 5 gerechtjes op vrijdagavond

Inschrijvingen zijn pas geldig na het overschrijven van van €280 (of €330) per persoon op rekeningnummer BE 69 4732 1963 9178 .

Voor snelle beslissers !
De eerste 25 ingeschrevenen zijn zeker van hun deelname aan de reis aan het bovenvernoemde bedrag. Alle daaropvolgende inschrijvingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van de hotelkamer.

Alle ingeschrevenen ontvangen kort voor de afreis de dagplanning, een voorstel tot carpooling en alle noodzakelijke info omtrent de trip.