murmuur architecten

murmuur architecten


dinsdag 20.03.18 om 18h30
Nieuwe kantoorgebouwen Alheembouw
Roeselarestraat 205
8840 OostnieuwkerkeDe kerstperiode ligt al even achter de rug en we maken ons op voor de eerste zonnestralen van de aankomende lente. Tijd om dan ook een volgende editie van het architectuurcafé aan u voor te stellen. Met murmuur architecten zetten we het nieuwe kalenderjaar in. Het Oost-Vlaamse architectenbureau is nog jong, maar hun kennis en ervaring is reeds langer opgebouwd. Als oud-medewerkers van Robbrecht en Daem en Marie-José Van Hee architecten, leerden ze het vak in vooraanstaande bureaus waar ze doorgroeiden tot projectleiders van diverse projecten.

“Ons ontwerpproces begint met goed luisteren naar de bouwheer en het maken van een  nauwkeurige analyse van plek, programma, typologie, noden en wensen …. Het vervolg van het proces is een continue wisselwerking tussen ontwerpers, adviseurs en de bouwheer, waarin we zo gefundeerd mogelijk de meest gepaste keuzes trachten te maken. Hierbij wordt, naast het ontwerp en zijn technische kant, in elke fase het budget en de timing nauwlettend opgevolgd.”

De nieuwe kantoren van Alheembouw vormen het decor voor ons 16de architectuurcafé. Hun nieuwbouw, ontworpen door B2ai, werd vorig jaar opgeleverd. Op dinsdag 20 maart mogen we het jonge bureau murmuur architecten verwelkomen.

Het 16de architectuurcafé start om 18u30 met een rondleiding doorheen de 3000m2 nieuwe burelen. Na een hapje en drankje, u aangeboden door Alheembouw, gaan we verder met de architectuurlezing.
Wij ontvangen u graag vanaf 18u15 aan de receptie van Alheembouw.

Na de lezing kan er, zoals steeds, nagepraat worden bij een hapje en een drankje.
Voor meer info of projecten over murmuur architecten kan je surfen naar: www.murmuur.eu

Wij hopen u te mogen ontvangen en kijken uit naar uw komst.


Inkom:
• gratis voor KBKW-leden
• 10 euro voor niet-leden (te betalen aan inkom)
• het gebruik van de voordeelkaart is bij deze activiteit mogelijk
> inschrijven