KBKW op reis...

Architectuurreis naar Kopenhagen

13 / 14 en 15 oktober 2016

Op 13, 14 en 15 oktober organiseert de KBKW een driedaagse architectuurreis naar Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken en tevens design- en architectuurstad van groot formaat.

Op donderdagochtend 13 oktober, bij het ochtendgloren (6u15), vertrekt ons gezelschap met het vliegtuig vanaf Zaventem richting Kopenhagen. Ter plaatse worden, verspreid over de drie dagen, het Nationale Operagebouw; het Koninklijk Theater; de Koninklijke bibliotheek (Black Diamond); het Nationaal aquarium (The Blue Planet); de studentenresidenties Tietgen; de Concertzaal (DR Koncerthuset); VM Mountain dwellings; 8Tallet; Maritime Youth House; Harbour Bath; en The Crystal bezocht (zie foto's op de homepage). Deze bezoeken gebeuren zoveel als mogelijk onder begeleiding van een gids, dit om nog meer van de architectuur te kunnen genieten.

Alle verplaatsingen ter plaatse gebeuren via het sterk uitgebouwde openbaar vervoer of met de fiets, die heer en meester is in deze Deense hoofdstad. Dat geeft onder andere het voordeel dat tussen de bezoeken door ook de rest van de stad(sontwikkeling) ontdekt kan worden.
Zaterdagnamiddag 15 oktober brengt het vliegtuig ons terug richting Zaventem waar wij omstreeks 17u zullen landen. Zo kan iedereen zijn zaterdagavond en zondag nog in familiale sfeer doorbrengen en de hoofden klaarstomen voor een nieuwe werkweek.

Deelname aan deze architectuurreis is voorbehouden aan KBKW- en BVA-leden en hun partners.

Kostprijs: €490 per persoon.

Inbegrepen in deze prijs is:
• Heen- en terugvlucht Brussel (Zaventem) – Kopenhagen;
• 2 nachten in viersterrenhotel 'First Hotel Twentyseven' in het stadcentrum van Kopenhagen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.
(Prijs op basis van een tweepersoonskamer bezet door twee personen. Meerprijs voor een éénpersoonskamer is €125.)
• Citypass (72u) voor gebruik van alle openbaar vervoer;
• Tweedaagse fietshuur (stadsfiets);
• Alle toegangsticketen en begeleide tours tijdens de bezoeken (ter waarde van ±€150).

Inschrijvingen zijn pas geldig na het overschrijven van een voorschot van 220€ per persoon op rekeningnummer BE 69 4732 1963 9178 . Dit voorschot kan bij annulatie van de inschrijving niet terugbetaald worden aangezien de vliegtickets niet annuleerbaar zijn. De rest van het inschrijvingsbedrag dient voldaan te zijn minstens 14 dagen voor vertrek.

Voor snelle beslissers ! -> De eerste 18 ingeschrevenen zijn zeker van hun deelname aan de reis aan het bovenvernoemde bedrag. Alle daaropvolgende inschrijvingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van kamer en vlucht.

Wil je nog graag mee ? Je kan nog vlug inschrijven maar inschrijving en betaling voorschot moet tegen uiterlijk 18/08 !

Alle ingeschrevenen ontvangen kort voor de afreis de dagplanning en alle noodzakelijke info omtrent de trip.