Govaert & Vanhoutte architecten
Architectuurcafé

Dinsdag 11.06.13 om 19h30
Gebouwen Deltalight,
Muizelstraat 2, 8560 Moorsele (Wevelgem)


Op dinsdag 11 juni organiseren we de derde editie van ons Architectuurcafé. Ditmaal kunnen we Govaert & Vanhoutte architecten verwelkomen. Het duo heeft reeds enkele mooie prijzen achter hun naam kunnen schrijven zoals de architectuurprijs Belgische Kust 'Ark01'; IPB Challenge Architectectuurprijs categorie Industriële gebouwen; Civic trust award 2011 en Leaf Award categorie Residential building of the year. Het duo werd in 1997 laureaat van de Nationale Architectuurwedstrijd 'Fort Napoleon' te Oostende.

Het jonge duo beschrijft hun visie alsvolgt: "In de projecten waarmee we bezig zijn pogen we eveneens vanuit de inhoud van het gegeven en een functionele analyse van het programma en de omgeving te komen tot een abstrahering, een overstijging, om dan met een artistieke visie tot een authentiek concept te komen die op een abstracte manier gelinkt blijft aan de inhoud en plaats."

Op Architect@Work 2013 editie Kortrijk kwamen zij tijdens de seminars reeds kort aan het woord omtrent het thema beton. Tijdens het derde Architectuurcafé gaan we een stapje verder en staven zij hun duidelijk omlijnde ontwerpvisie aan de hand van enkele projecten uit eigen werk. De lezing vindt tevens plaats in de gebouwen van Deltalight te Gullegem, een gebouw ontworpen door Govaert & Vanhoutte architecten zelf.

Na deze lezing kan er, zoals steeds, met de ontwerpers en andere aanwezigen verder gepraat worden bij een hapje en een drankje. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Meer info en referentieprojecten van Govaert & Vanhoutet architecten vindt u hier:
www.govaert-vanhoutte.be

Iedereen wordt vriendelijk verwelkomd om 19u30 in de gebouwen van Deltalight te Gullegem.
Tot dan!


Inkom gratis:
• gratis voor KBKW-leden
• 5 euro voor niet-leden (te betalen aan inkom)