Bezoek Barrisol - Bazel

Bezoek Barrisol - Bazel

Driedaagse architectuuruitstap naar Bazel met de firma Barrisol-Kordekor.
woensdag 11 tot vrijdag 13 september 2019


Na onze tweedaagse trip naar Maastricht in 2015 in samenwerking met Mosa organiseert KBKW dit jaar opnieuw een buitenlandse uitstap in samenwerking met een toonaangevend bedrijf. Ditmaal gaan we naar Mulhouse!
Samen met de firma BARRISOL zullen we in een tijdspanne van drie dagen hun bedrijf bezoeken en enkele architectuuruitstappen maken in de omgeving.

Deelname aan deze architectuurreis is voorbehouden aan architecten (geen partners).

We vertrekken op woensdag 11 september met Brussels Airlines vanuit Zaventem richting Bazel. We verzamelen om 13u00 in de inkomhal van de luchthaven. Een bus wacht ons op aan de luchthaven in Bazel.

Bij aankomst in Mulhouse worden we ontvangen in de showroom van Barrisol.
Na onze check-in in het hotel volgt een geleide rondleiding in het historische centrum van Mulhouse.

Donderdag starten we de dag met een bezoek aan het MISE Mulhouse (museum of textile printing). Hieropvolgend gaan we een kijkje nemen bij de productie van de spanplafonds in het bedijfsgebouw van Barrisol.
Voor de lunch brengen we nog een bezoek aan l’écluse de Kembs-Niffer ontworpen door le Corbusier. In de namiddag rijden we richting de Vitra-Campus te Bazel (Weil am Rhein) waar naast het VitraHaus ook tijd is om enkele andere paviljoenen op de site te bezoeken. We sluiten de dag af in de nieuwe showroom van Barrisol. Hier krijgen we uitleg over hun laatste innovaties.

Op de laatste dag nemen we de bus en rijden we richting Ronchamp voor een uitgebreide rondleiding in de de Chapel de Notre dame du Haut van le Corbusier. We sluiten de reis af met een presentatie van enkele architecturale projecten waarbij Barrisol één van de grote partners was.
Het gehele programma ter plaatse wordt volledig gratis aangeboden door de firma Barrisol. Je staat enkel in voor het vliegtransport.

Vluchten via BRUSSELS AIRLINES:
BRUSSEL – BAZEL: vertrek 15h35 – aankomst 16h40 (huidige prijs: 253 euro)
BAZEL – BRUSSEL: vertrek 17h25 – aankomst 18h35 (huidige prijs: 74 euro)

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot 20 personen.


Wij bevestigen uw inschrijving per kerende waarbij de nodige informatie wordt gevraagd om de vliegtickets te boeken.


> U kan hiervoor helaas niet meer inschrijven