Trans architectuur - stedenbouw

TRANS architectuur - stedenbouw

donderdag 19.10.23 om 19h30
DEELFABRIEK
rijkswachtstraat 5
8500 Kortrijk


Na een tussenpose van 3jaar starten we opnieuw met onze gekende formule architectuurcafé. Dit reeds met onze 19de  editie. Met veel trots mogen wij dan ook TRANS architectuur | stedenbouw aankondigen als nieuwe spreker. TRANS doet projecten in architectuur als stedenbouw en heeft hun ontwerppraktijk in het centrum van Gent. Het bureau staat onder leiding van Bram Aerts en Carolien Pasmans.

Het 19de architectuurcafé gaat door in de nieuwe Deelfabriek te Kortrijk. De oude brandweerkazerne ligt op een steenworp van het station in Kortrijk in een wijk ten zuiden van het historisch centrum.
TRANS nam de kazerne de afgelopen jaren zelf onder handen en deze gaat begin oktober open. Op donderdag 19 oktober mogen we hen verwelkomen in de pas gerenoveerde Deelfabriek.

“TRANS architectuur | stedenbouw ontwerpt ruimte op de achtergrond, ten dienste van het leven dat er zich kan ontplooien. Af en toe treedt de ruimte naar voren en verduidelijkt iets wat we allicht al kenden, om terug te verdwijnen in een nabije afwezigheid.”

Trans is een 20-koppig team dat werd opgericht in 2011. Op vrij korte tijd heeft het bureau een sterke reputatie opgebouwd. Onze spreker Bram Aerts is niet aanzijn proefstuk toe en gaf reeds internationale lezingen over architectuur en stedenbouw.
Hun werk wordt ondertussen ook (inter)nationaal gepubliceerd.

Wij hopen u te mogen ontvangen en kijken uit naar uw komst.
Het 19de architectuurcafé start stipt om 19h30. Wij ontvangen jullie graag vanaf 19u.
Na de lezing kan er, zoals steeds, nagepraat worden bij een hapje en een drankje.
Voor meer info of projecten over TRANS architectuur | stedenbouw kan je surfen naar:

www.transarchitectuurstedenbouw.be


Inkom:
- gratis voor KBKW-leden
- 12 euro voor niet-leden (te betalen aan inkom)> Inschrijven