Graux & Baeyens architecten
Architectuurcafé

Dinsdag 15.01.13 om 19h30
Kortrijk Foyer De Kreun
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk


Graux en Baeyens Architecten werd in 2005 opgericht door het duo Koen Baeyens en Basile Graux. Een grondige analyse van de context en het programma van eisen van de bouwheer leidt tot het ontwikkelen van een sterk basisconcept. Hun projecten worden gekenmerkt door een schijnbare eenvoud en functionaliteit met oog voor verfijnde detaillering en technische uitwerking.

Het jonge architectenduo heeft in de afgelopen zeven jaar reeds een indrukwekkende palmares opgebouwd. Hun vaak opmerkelijke ontwerpen vormen een antwoord op de uitdagingen en beperkingen inherent aan de opdracht. Ieder ontwerp belichaamt een unieke zoektocht naar ruimtelijkheid, vorm, constructie, materialisatie en beleving. Met reeds verschillende awards achter hun naam, zoals winnaar van de "Closed competition for Office SOLVAS" in 2008, winnaar van de "BIS-architecture competition" in 2009, en recent een nominatie in het "Belgian Building Award 2012" met House G-S, winnen ze steeds meer naam en faam in de wereld van de architectuur.

Op dinsdagavond 15 januari komen Graux en Baeyens Architecten enkele projecten uit hun eigen werk toelichten op de eerste editie van ons tweemaandelijks architectuurcafé. In een aangename sfeer kan er nadien bijgepraat worden met collega's of een woordje gewisseld worden met de sprekers zelf. Het belooft een sfeervolle en geestverruimende avond te worden.

Iedereen wordt vriendelijk verwelkomd om 19u30 in de foyer van "De Kreun".

Meer info over Graux & Baeyens architecten: www.graux-baeyens.be