Architectuurreis Parijs

 

 

 

 

 

Architectuurreis Parijs

 

 

 

Vrijdag 2  en Zaterdag 3 juni  2023

 

 

Op 2 en 3 juni organiseert de KBKW een tweedaagse architectuurreis naar Parijs, een design- en architectuurstad van groot formaat.

 

Op vrijdagochtend 2 juni om 8u12, vertrekt ons gezelschap met de trein vanuit Lille Flandres naar Parijs. Ter plaatse worden, verspreid over de twee dagen,  diverse hedendaagse en tijdloze projecten bezocht. Deze bezoeken gebeuren zoveel als mogelijk onder begeleiding van een gids, dit om nog meer van de architectuur te kunnen genieten.

 

Alle verplaatsingen ter plaatse gebeuren via het sterk uitgebouwde openbaar vervoer of te voet. Dat geeft onder andere het voordeel dat tussen de bezoeken door ook de rest van de stad(sontwikkeling) ontdekt kan worden.

Zaterdag 3 juni om 17u52 brengt de trein ons terug richting Lille waar wij omstreeks 19u08 zullen aankomen. Zo kan iedereen zijn zaterdagavond en zondag nog in familiale sfeer doorbrengen en de hoofden klaarstomen voor een nieuwe werkweek.

 

 

Deelname aan deze architectuurreis is voorbehouden aan KBKW-leden en hun partners.

 

Kostprijs : 200€ per persoon.

 

Inbegrepen in deze prijs is:

 

- Treinreis heen- en terug in 2e klasse, Lille Flandres – Paris Nord

- 1 nacht in driesterrenhotel “Libertel Gare de l’ Est Francais” in het stadcentrum van Parijs, inclusief ontbijtbuffet. (Prijs op basis van een tweepersoonskamer bezet door twee personen. Indien een éénpersoonskamer is gewenst zal hiervoor een toeslag van 100€ aangerekend worden.)

- Gebruik van alle openbaar vervoer

- Alle toegangstickets en begeleide tours tijdens de bezoeken.

 

Inschrijvingen zijn pas geldig na het overschrijven van de kostprijs van 200€ per persoon (of 300€ indien uitdrukkelijk een eenpersoonskamer is gewenst) op rekeningnummer BE 69 4732 1963 9178.

 

Voor snelle beslissers ! -> De eerste 20 ingeschrevenen zijn zeker van hun deelname aan de reis aan het bovenvernoemde bedrag. Alle daaropvolgende inschrijvingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van kamer en treinrit.

 

Inschrijven vóór 30/04 !

 

 

Alle ingeschrevenen ontvangen kort voor de afreis de dagplanning en alle noodzakelijke info omtrent de trip.

 

 

 

> inschrijven...